SC Contabil SRL - Infiintare firma Bulgaria - contabilitate
Monica Vasile : Tel. 0040 763 178 652
Ivo Kutov : Tel. 00359 878 823 677
Email : office@contabil.bg
Adresa
Bul. Tsar Ferdinand nr.2
Ruse, cod 7000, Bulgaria
  • SC Contabil SRL - Infiintare firma Bulgaria - contabilitate
  • Infiintarea unei societati in Bulgaria
  • SC Contabil SRL - Infiintare firma Bulgaria - contabilitate
  • SC Contabil SRL - Infiintare firma Bulgaria - contabilitate
  • SC Contabil SRL - Infiintare firma Bulgaria - contabilitate
  • SC Contabil SRL - Infiintare firma Bulgaria - contabilitate
  • SC Contabil SRL - Infiintare firma Bulgaria - contabilitate

Infiintare firma in Bulgaria - Sediu social

Servicii

Orice firma din Bulgaria are un sediu - o adresa unde poate fi gasita o persoana de contact si unde se primeste corespondenta oficiala. Sediul social trebuie sa fie pe o adresa pe teritoriul Bulgariei. La o singura adresa pot fi inregistrate mai multe firme. Firma este obligata sa primeasca si sa inregistreze corespondenta la adresa. Sediul social este locul unde se primeste corespondenta de la Finante, unde vin inspectorii fiscali si unde se fac controalele. Dupa legislatie, orice scrisoare adresata catre sediu, se considera primita de la firma.

Fiecare firma isi declara sediul la Registrul Comertului, dupa care este obligata sa asigure o persoana de contact la adresa in timpul programului de lucru (in zilele lucratoare intre ora 9:00 si 17:00) si sa primeasca corespondenta. Firma nu prezinta la Registrul Comertului din Bulgaria contract de inchiriere si nici dovada de sediu. La infiintare firma poate fi inregistrata la orice birou teritorial al Registrului Comertului, indiferent de judetul in care se afla sediul.

Acte Bulgaria

Sediul social este numai o adresa postala de corespondenta, firma nu este obligata sa desfasoare activitate in sediu. Firma isi poate deschide unu sau mai multe puncte de lucru oriunde pe teritoriul Bulgariei. In Bulgaria punctele de lucru nu se declara la Registrul Comertului. In caz de o firma - neplatitoare de TVA, la administratia financiara nu se declara nimic - nici sediul firmei, nici punctul de lucru, nici contractele de inchiriere. Aceste informatii pot fi solicitate de la Finante in caz de un control fiscal.

Inregistrarea firmei in scopuri de TVA in Bulgaria se solicita la administratia financiara. Procedura de inregistrare este un control facut in termen de 14 zile in care un inspector fiscal verifica activitatea firmei. Este important ca firma sa dea dovada ca are o adresa de corespondenta si ca poate fi gasita la aceasta adresa. Inspectorul cere un contract de inchiriere pentru sediu, care sa fie valabil in momentul in care firma va fi inregistrata ca platitoare de TVA. Firma poate inchiria sediul social integral sau numai parti ideale din el. La aceeasi adresa pot fi inregistrate si alte firme.

Un contribuabil, care nu poate fi gasit in sediu, va fi deregistrat in scopuri de TVA de catre autoritatile fiscale.

Sediul social al firmei poate fi schimbat prin Hotarare AGA care se declara la Registrul Comertului.

Cuvinte cheie: adresa sediu firma Bulgaria

Lasati un comentariu
(aceasta nu este forma de contact, pentru contact: apasati aici)

Daca doriti sa fiti contactat de noi, completati datele dvs. de contact. Este optional. Datele de contact nu vor fi publicate pe site.

Adelina

Bună ziua.vreau să înființez o firmă cu sediul în Bulgaria și punct de lucru în România plătitoare de tva.cum se procedeaza.mulțumesc

CONTABIL SRL

Societatea trebuie inregistrata in Bulgaria, iar punctul de lucru - in Romania. Punctul de lucru in Romania va fi impozitat in Romania ca orice persoana juridica din Romania cu impozit pe profit si TVA. Dupa aceea veti putea obtine o adeverinta in Romania ce impozit pe profit ati platit, veti putea aplica Conventia de evitare a dublei impuneri intre Romania si Bulgaria si veti putea scadea impozitele platite in Romania din impozitul pe profit in Bulgaria.

Mariana M

Buna ziua, unde pot reclama un produs achizitionat on-line site romanesc dar firma este in Bulgaria. Respectivul vanzator tot taraganeaza si ma duce cu vorba. Va multumesc

Acest site utilizeaza cookies. Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati politica de cookie.

Accepta