SC Contabil SRL - Infiintare firma Bulgaria - contabilitate
Monica Vasile : Tel. 0040 763 178 652
Ivo Kutov : Tel. 00359 878 823 677
Email : office@contabil.bg
Adresa
Bul. Tsar Ferdinand nr.2
Ruse, cod 7000, Bulgaria
  • SC Contabil SRL - Infiintare firma Bulgaria - contabilitate
  • Infiintarea unei societati in Bulgaria
  • SC Contabil SRL - Infiintare firma Bulgaria - contabilitate
  • SC Contabil SRL - Infiintare firma Bulgaria - contabilitate
  • SC Contabil SRL - Infiintare firma Bulgaria - contabilitate
  • SC Contabil SRL - Infiintare firma Bulgaria - contabilitate
  • SC Contabil SRL - Infiintare firma Bulgaria - contabilitate

Firmă Bulgaria - Acte

Acte firmă Bulgaria

Pentru a înființa o firmă în Bulgaria aveți nevoie numai de o carte de identitate, să plătiți cheltuielile, să vă gândiți la o denumire și cât va fi capitalul social - poate fi de 2 leva (1 euro).

După aceea asociații fac o Adunare Generală a Asociaților (AGA) pentru care se întocmește un Proces Verbal de constituire.

Asociații semnează Contractul de Societate, iar în caz de asociat unic - Actul Constitutiv (statut).

Administratorii se prezintă la un notariat unde se legalizează specimenul de semnătură.

Administratorul dă declarații pe propria răspundere că nu este în faliment (în Bulgaria), că nu va participa în alte societăți cu același domeniu de activitate fără acordul firmei, și că toate actele prezentate sunt autentice.

Capitalul social se depune la o bancă comercială din Bulgaria.

Societatea nu trebuie să aibă nici dovadă de sediu nici contract de închiriere.

Administratorul depune la Registrul Comerțului Cerere de Rezervare de denumire și Cerere de Înregistrare a firmei.

După înființarea firmei la Registrul Comerțului se poate obține un Certificat constatator. Certificatul constatator poate fi făcut de oricine care a plătit o taxă de 10 leva. Persoana care cere certificatul constatator poate să nu fie legată cu firma. Toate datele din Certificatul constatator sunt publice. În Certificatul constatator scrie denumirea firmei și forma juridică, codul de înregistrare, sediul și adresa, domeniile de activitate, capitalul social - subscris și vărsat, asociații și partea lor din capitalul social și administratorii.

Toate actele societății sunt scanate și sunt publice în site-ul Registrului Comerțului. Accesul este gratuit. Orice persoană interesată poate să se uite la toate documentele depuse la Registrul Comerțului. Instituțiile de stat, băncile comerciale, organele fiscale și orice persoană care vrea să încheie un contract cu societatea poate să verifice toate informațiile inclusiv bilanțul și situațiile financiare, capitalul social, structura și ce drepturi au administratorii.

Accesul online este rapid și ușor și nu există nici Certificat de Înregistrare, nici Certificat de Înmatriculare nici Certificat de Înființare a societății. Toate actele societății sunt prezentate și aprobate la Registrul Comerțului, sunt prezentate acolo în original, și nu este obligatoriu ca firma să aibă un dosar la sediu cu toate actele de înființare.

Societatea poate să-și facă o ștampilă. Ștampila este necesară pentru deschiderea contului curent la bancă. Pe facturi nu mai este obligatoriu să se pună ștampila.

La înființare firma va fi neplătitoare de TVA. Înființarea în scopuri de TVA se face la administrația fiscală, pentru care se emite un card laminat - Certificat de înregistrare în scopuri de TVA. În el scrie denumirea firmei, codul de TVA, data înregistrării și articolul din Codul fiscal după care firma a fost înregistrată ca plătitoare de TVA.

Acte Bulgaria

Ca să aveți dovadă pentru firmă, este suficient să aveți un Certificat constatator cu semnătură și ștampilă de la Registrul Comerțului. Ca să fie valabil Certificatul Constatator în România, trebuie pusă Apostila pe el. Certificatul constatator se autentifică cu o ștampilă de la Ministerul Justiției din Sofia și cu o Ștampilă de la Ministerul Afacerilor Externe. Procedura nu este scumpă, dar durează 2 săptămâni. După ce va fi Apostilat, Certificatul Constatator poate fi și tradus - în Bulgaria sau în România.

Statutul firmei este un act privat și poate fi făcut liber în mai multe exemplare. Dacă Statutul va fi legalizat la notariat, el va deveni un act public și poate fi Apostilat ca și Certificatul Constatator.

Dovada că firma este înregistrată ca plătitoare de TVA este cardul de înregistrare și sistemul VIES.

Înființare firmă Bulgaria

Cuvinte cheie: Firmă Bulgaria acte

Acest site utilizeaza cookies. Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati politica de cookie.

Accepta