SC Contabil SRL - Infiintare firma Bulgaria - contabilitate
Monica Vasile : Tel. 0040 763 178 652
Ivo Kutov : Tel. 00359 878 823 677
Email : office@contabil.bg
Adresa
Bul. Tsar Ferdinand nr.2
Ruse, cod 7000, Bulgaria
  • SC Contabil SRL - Infiintare firma Bulgaria - contabilitate
  • Infiintarea unei societati in Bulgaria
  • SC Contabil SRL - Infiintare firma Bulgaria - contabilitate
  • SC Contabil SRL - Infiintare firma Bulgaria - contabilitate
  • SC Contabil SRL - Infiintare firma Bulgaria - contabilitate
  • SC Contabil SRL - Infiintare firma Bulgaria - contabilitate
  • SC Contabil SRL - Infiintare firma Bulgaria - contabilitate

Înființare firmă și contabilitate - Bulgaria

Servicii"Contabil" SRL este o firmă de contabilitate. "Contabil" SRL înregistrează firme numai ca să-și găsească clienți pentru contabilitate. "Contabil" SRL colaborează în mod special cu oameni de afaceri din România care deschid firme în orașul Ruse, Bulgaria. "Contabil" SRL este o firmă de contabilitate specializată în contabilitate intracomunitară și internațională.

Înregistrarea firmei la Registrul Comerțului și în scopuri de TVA este o procedură simplă. După înregistrarea firmei noi suntem pregătiți să ne ocupăm și cu contabilitatea. De aceea înainte de a înregistra firma, noi o să vă punem mai multe întrebări despre activitatea viitoare a firmei și o să vă oferim consultanță fiscală ce și cum se poate face.

"Contabil" SRL lucrează sută la sută legal și refuză să participe în operațiuni riscante sau neclare.

contabilitateÎn realitate firmele cu asociați din România au foarte multe controale în Bulgaria. De fapt toate firmele înregistrate în scopuri de TVA au controale fiscale. Un control fiscal durează de obicei 6 luni. În afară de asta firmele au și verificări permanente (adică controale mai mici de exemplu verificări încrucișate în sistemul VIES).

Cu toate că operațiunile intracomunitare sunt scutite de TVA și se aplică cota zero de TVA, practic organele fiscale pot face amenzi destul de ușor dacă vor găsi greșeli în raportări sau în acte.

Firma dvs. o să aibă un contract de contabilitate cu "Contabil" SRL în care contract va fi prevăzută și răspundere în caz că "Contabil" SRL va face o greșeală.

Din nefericire "greșeala" poate fi în oriunde în acte. De exemplu un CMR poate fi completat necorect, sau poate fi nevoie de încă o declarație de predare-primire, sau clauzele unui contract ar trebui modificate. Datorită faptului că "Contabil" SRL are o experiență substanțială, noi o să vă ajutăm cu consultanță în orice situație.

ContabilitateCând o firmă face operațiuni intracomunitare și aplică cota zero de TVA, firma trebuie să aibă dovada că are dreptul de a aplica cota zero de TVA. Pentru a aplica cota zero de TVA trebuie îndeplinite anumite condiții. Altfel firma poate să piardă dreptul de a aplica cota zero de TVA și să fie impozitată cu 20% TVA. Când firma face livrări intracomunitare, trebuie să aibă dovada că marfa s-a transportat fizic. Când firma face o achiziție intracomunitară de fapt TVA-ul nu se declară cu cota zero. Pentru achiziția intracomunitară se întocmește un Protocol de achiziție intracomunitară, care se declară în jurnalele de și vânzări și de cumpărări. Aceste jurnale se depun o dată cu decontul de TVA. În Jurnalul de vânzări se declară "taxa colectată", iar în Jurnalul de cumpărări - "taxa deductibilă". În mod normal diferența este zero, dar organele fiscale încearcă tot timpul să găsească o greșeală prin care firma să piardă dreptul de a deduce "taxa deductibilă" și de fapt să plătească "taxa colectată".

În mai multe cazuri inspectorii fiscali încearcă să dovedească "evaziune fiscală" și trimit actele la procuratură, iar procuratura începe o anchetă penală împotriva firmei sau împotriva administratorului.

Noi o să avem grijă de tot ce are legătură cu contabilitatea și cu fiscalitatea. "Contabil" SRL va depune toate declarațiile necesare la Finanțe, la statistică și la Registrul Comerțului. "Contabil" SRL va reprezenta firma și la Finanțe în caz de un control fiscal.

Linkuri:

Acest site utilizeaza cookies. Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati politica de cookie.

Accepta