SC Contabil SRL - Infiintare firma Bulgaria - contabilitate
Monica Vasile : Tel. 0040 763 178 652
Ivo Kutov : Tel. 00359 878 823 677
Email : office@contabil.bg
Adresa
Bul. Tsar Ferdinand nr.2
Ruse, cod 7000, Bulgaria
  • SC Contabil SRL - Infiintare firma Bulgaria - contabilitate
  • Infiintarea unei societati in Bulgaria
  • SC Contabil SRL - Infiintare firma Bulgaria - contabilitate
  • SC Contabil SRL - Infiintare firma Bulgaria - contabilitate
  • SC Contabil SRL - Infiintare firma Bulgaria - contabilitate
  • SC Contabil SRL - Infiintare firma Bulgaria - contabilitate
  • SC Contabil SRL - Infiintare firma Bulgaria - contabilitate

Infiintare firma si contabilitate - Bulgaria

Servicii"Contabil" SRL este o firma de contabilitate. "Contabil" SRL inregistreaza firme numai ca sa-si gaseasca clienti pentru contabilitate. "Contabil" SRL colaboreaza in mod special cu oameni de afaceri din Romania care deschid firme in orasul Ruse, Bulgaria. "Contabil" SRL este o firma de contabilitate specializata in contabilitate intracomunitara si internationala.

Inregistrarea firmei la Registrul Comertului si in scopuri de TVA este o procedura simpla. Dupa inregistrarea firmei noi suntem preagatiti sa ne ocupam si cu contabilitatea. De aceea inainte de a inregistra firma, noi o sa va punem mai multe intrebari despre activitatea viitoare a firmei si o sa va oferim consulanta fiscala ce si cum se poate face.

"Contabil" SRL lucreaza suta la suta legal si refuza sa participe in operatiuni riscante sau neclare.

contabilitateIn realitate firmele cu asociati din Romania au foarte multe controale in Bulgaria. De fapt toate firmele inregistrate in scopuri de TVA au controale fiscale. Un control fiscal dureaza de obicei 6 luni. In afara de asta firmele au si verificari permanente (adica controale mai mici de exemplu verificari incrucisate in sistemul VIES).

Cu toate ca operatiunile intracomunitare sunt scutite de TVA si se aplica cota zero de TVA, practic organele fiscale pot face amenzi destul de usor daca vor gasi greseli in raportari sau in acte.

Firma dvs. o sa aiba un contract de contabilitate cu "Contabil" SRL in care contract va fi prevazuta si raspundere in caz ca "Contabil" SRL va face o gresala.

Din nefericire "gresala" poate fi in oriunde in acte. De exemplu un CMR poate fi completat necorect, sau poate fi nevoie de inca o declaratie de predare-primire, sau clauzele unui contract ar trebui modificate. Datorita faptului ca "Contabil" SRL are o experienta substantiala, noi o sa va ajutam cu consultanta in orice situatie.

ContabilitateCand o firma face operatiuni intracomunitare si aplica cota zero de TVA, firma trebuie sa aiba dovada ca are dreptul de a aplica cota zero de TVA. Pentru a aplica cota zero de TVA trebuie indeplinite anumite conditii. Altfel firma poate sa piarda dreptul de a alpica cota zero de TVA si sa fie impozitata cu 20% TVA. Cand firma face livrari intracomunitare, trebuie sa aiba dovada ca marfa s-a transportat fizic. Cand firma face o achizitie intracomunitara de fapt TVA-ul nu se declara cu cota zero. Pentru achizitia intracomunitara se intocmeste un Protocol de achizitie intracomunitara, care se declara in jurnalele de si vanzari si de cumparari. Aceste jurnale se depun o data cu decontul de TVA. In Jurnalul de vanzari se declara "taxa colectata", iar in Jurnalul de cumparari - "taxa deductibila". In mod normal diferenta este zero, dar organele fiscale incearca tot timpul sa gasesca o gresala prin care firma sa piarda dreptul de a deduce "taxa deductibila" si de fapt sa platesca "taxa colectata".

In mai multe cazuri inspectorii fiscali incearca sa dovedeasca "evaziune fiscala" si trimit actele la procuratura, iar procuratura incepe o ancheta penala impotriva firmei sau impotriva administratorului.

Noi o sa avem grija de tot ce are legaura cu contabilitatea si cu fiscalitatea. "Contabil" SRL va depune toate declaratiile necesare la Finante, la statistica si la Registrul Comertului. "Contabil" SRL va reprezenta firma si la Finante in caz de un control fiscal.

Linkuri:

Acest site utilizeaza cookies. Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati politica de cookie.

Accepta