SC Contabil SRL - Infiintare firma Bulgaria - contabilitate
Monica Vasile : Tel. 0040 763 178 652
Ivo Kutov : Tel. 00359 878 823 677
Email : office@contabil.bg
Adresa
Bul. Tsar Ferdinand nr.2
Ruse, cod 7000, Bulgaria
SC Contabil SRL - Infiintare firma Bulgaria - contabilitate
< Inapoi

Blog

.

Sucursala in Bulgaria

04.12.2016

Sucursala in Bulgaria

Acte necesare pentru deschiderea unei sucursale in Bulgaria, toate documentele trebuie traduse in limba bulgara, procedura dureaza 3-4 saptamani

Daca aveti o firma in Romania, dar doriti sa deschideti pentru ea o sucursala in Bulgaria mai intai trebuie sa pregatiti:
- Certificat constatator recent.
- Procura pentru persoana, care va reprezenta firma mama in Bulgaria in procesul de infiintare. Procura trebuie sa fie legalizata cu Apostila.
- Proces verbal de la Adunarea Generala a Asociatilor (AGA), in care se decide deschiderea sucursalei in Bulgaria, sediul, domeniile de activitate si administratorul.
Dupa ce pregatiti aceste documente, ele trebuie sa fie traduse in Bulgaria in limba bulgara, iar semnatura traducatorului autorizat trebuie sa fie autentificata la Ministerul afacerilor externe din Sofia.
Dupa aceea noi vom intocmi documentele necesare.
Procedura dureaza aproximativ 3-4 saptamani.
Pretul este aproximativ 660 de euro si variaza in functie de volumul de traduceri. Pretul nu include Apostila din Romania.
Dupa ce veti deschide sucursala in Bulgaria, sucursala va fi impozabila in Bulgaria cu impozit pe profit. Pentru sucursala trebuie depusa declaratie anuala fiscala pentru profitul realizat si trebuie sa fie platit impozit pe profit in Bulgaria. Sucursala poate sa obtina o Adeverinta de la Finantele din Bulgaria pentru impozitul, platit in Bulgaria. Apoi in Romania firma mama poate sa ceara aplicarea conventiei de evitare a dublei impuneri intre Romania si Bulgaria si sa scada impozitul, platit in Bulgaria din impozitul pe profit in Romania.
In cele mai multe cazuri este de preferat deschiderea unei societati noi fata deschiderea unei sucursale.
 

Acest site utilizeaza cookies. Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati politica de cookie.

Accepta