SC Contabil SRL - Infiintare firma Bulgaria - contabilitate
Monica Vasile : Tel. 0040 763 178 652
Ivo Kutov : Tel. 00359 878 823 677
Email : office@contabil.bg
Adresa
Bul. Tsar Ferdinand nr.2
Ruse, cod 7000, Bulgaria
SC Contabil SRL - Infiintare firma Bulgaria - contabilitate
< Inapoi

Blog

.

Program de facturare in Bulgaria

10.05.2017

Program de facturare in Bulgaria

Contabil EOOD pentru clientii firmei ofera un program propriu de facturare prin care ei pot emite facturi de vanzare si procese verbale

CONTABIL EOOD dispune de un program propriu de facturare, dezvlotat intern in firma. Noi folosim programul de facturare ca sa emitem facturile in firma de ani de zile, pentru a emite facturi si protocoale de achizitie intracomunitara. Programul este interconectat cu modulul de contabilitate.

In momentul de fata am finalizat si modulul clientului prin intermediul caruia clientii firmei pot emite facturi de vanzare si Procese verbale (protocoale) de Achizitii intracomunitare de bunuri si de servicii. Programul este o aplicatie on-line. Accesul se efectueaza on-line, prin internet. Clientii primesc un nume de utilizator si parola prin care ei se pot loga la sistem. Sistemul este conectat la baza de date interna a partenerilor, monedelor, cursurilor valutare etc. Exista posibilitatea de a creare mai multi utilizatori pentru aceeasi firma, iar pentru fiecare utilizator sa fie definite anumite drepturi. La finalizarea unei perioade contabile, spre exemplu - luna, facturile vor fi confirmate ulterior, iar perioada va fi incuiata pentru redactare si facturile vor fi transferate catre programul intern de facturare vor fi inregistrate in evidentele contabile.

Programul functioneaza in limba bulgara, romana si engleza si se poate seta limba pentru vizualizare (de exemplu limba romana) si o alta limba pentru facturare (de exemplu limba engleza), atunci factura va fi emisa in format PDF in limba engleza.

 Accesul la facturare este gratuit pentru clientii firmei si nu este o facilitate oferita ca serviciu separat pentru firme, care nu sunt clientii noştri pentru servicii de contabilitate.

In programul de facturare se ofera acces la contabilitate la toate raportarile contabile, inclusiv balanta de verificare, situatii clienti/furnizori si bilant. Accesul este doar pentru vizualizare si export de rapoarte, dar inregistrarile contabile nu pot fi redactate de clienti.

In programul de facturare se poate face import de documente din alte aplicatii in anumit format.

Acest site utilizeaza cookies. Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati politica de cookie.

Accepta