SC Contabil SRL - Infiintare firma Bulgaria - contabilitate
Monica Vasile : Tel. 0040 763 178 652
Ivo Kutov : Tel. 00359 878 823 677
Email : office@contabil.bg
Adresa
Bul. Tsar Ferdinand nr.2
Ruse, cod 7000, Bulgaria
SC Contabil SRL - Infiintare firma Bulgaria - contabilitate
< Inapoi

Blog

.

8 sfaturi pentru alegerea cabinetului de contabilitate

15.01.2018

8 sfaturi pentru alegerea cabinetului de contabilitate

Sfaturi utile pentru alegerea firmei de contabilitate in Bulgaria, propunerea variantelor pentru economiserea mijloarelor si o contabilitate exacta

Urmeaza sa incepeti propria mica afacere si peste toate doriti sa obtineti rezultate exceptional de bune? Dati totul ce va sta in putinta pentru a concepe un plan, pentru a construi o politica, pentru a selecta personalul si pentru a selecta precis produsul pe care intentionati sa-l oferiti, insa uitati ceva foarte important - anume alegerea cabinetului de contabilitate.

Un cabinet bun de contabilitate va poate ajuta la economisirea multor mijloace, timp, eforturi si nervi. In prezent piata ofera o diversitate bogata si acest lucru-i pune in dificultate si mai mare pe oamenii de afaceri. Dorim sa venim cat se poate de mult in sprijinul oamenilor si al societatii si va vom oferi 8 sfaturi utile si valoroase care credem ca va vor aduce in pozitia dorita de Dvs. Urmati-le strict si fara a va abate, nu permiteti sa fiti manipulati, mintiti si santajati - lucruri, care observam ca in ultima vreme din pacate se intampla mult prea des.

Sfatul nr. 1: Experienta

Un prieten, colaborator, o cunostinta sau o ruda de-a Dvs. va recomanda serviciile unui cabinet de contabilitate de care acesta a beneficiat acum ceva timp, insa situatia acestuia difera semnificativ de-a Dvs. Faptul ca o persoana de incredere face o recomandare nu inseamna ca alegerea sa a fost corecta. De aceea va sfatuim sa acordati atentia cuvenita experientei. Totusi nu este pentru nimeni un secret faptul ca cu cat mai mult a fost prezenta pe piata un cabinet de contabilitate, cu atat mai multe situatii complicate si la prima vedere irezolvabile s-a confruntat. In plus, numarul clientilor unui asemenea cabinet este mai mare in comparatie cu numarul clientilor unui cabinet incepator.

Sfatul nr. 2: RECOMANDARI

In sfatul nr. 1 am mentionat ca experienta vine inainte de toate. Nu intamplator am inceput clasamentul tocmai cu experienta. Acest lucru, insa, nu inseamna ca recomandarile sunt de neglijat, chiar din contra. In cazul in care va confruntati pentru prima data cu o asemenea problema, incredeti-va in recomandari. Datorita opiniilor obtinute veti dobandi o claritate asupra activitatii cabinetului de contabilitate, asupra corectitudinii, cum functioneaza si daca clientii sunt multumiti. Astfel veti fi linistiti ca nu veti fi indusi in eroare si va veti putea concentra asupra restului lucrurilor care privesc afacerile Dvs.

Sfatul nr. 3: Consultanta

In momentul in care se incepe ceva nou intrebarile vin una dupa alta. De aceea este mai mult ca important sa nimeriti un cabinet de contabilitate care are la dispozitie juristi si contabili profesionisti care vor fi pregatiti sa va acorde consultanta prima data, intru-cat afacerea Dvs. sa se extinda si mai mult.

Sfatul nr. 4: Verificarea calificarii

Multi dintre oamenii de afaceri incepatori nu acorda atentia cuvenita unor aspecte specifice precum faptul daca contabilul pe care-l aleg are calificarea suficienta. Acest lucru nu inseamna mereu ca diploma contabilului trebuie sa fie obtinuta de la cea mai prestigioasa universitate sau ca pe peretele cabinetului trebuie sa fie afisate nenumarate certificate. In Bulgaria nu este nicidecum greu sa obtii asemenea "titulaturi". Distingerea bunului profesionist se desfasoara in felul urmator. Acesta trebuie mereu sa fie pregatit sa clarifice cazurile complicate si incurcate intr-o modalitate in care acestea sa fie intelese de oamenii de rand. Daca contabilul pe care l-ati ales reuseste sa faca acest lucru, fiti siguri ca ati ajuns unde trebuie.

Sfatul nr. 5: Legatura intre contabil si firma

Convingeti-va ca contabilul selectat de Dvs. va intretine o legatura neintrerupta cu firma Dvs. Acest lucru nu trebuie sa se intample numai inainte de intocmirea situatiilor financiare anuale. Considerati ca contabilul Dvs. acum nu se arata destul de preocupat cu compania Dvs.? Nu pierdeti timpul, cautati un alt contabil la locul lui pentru care considerati ca se va dovedi a fi un profesionist mai bun.

Sfatul nr. 6: Contabilitate exacta = pret bun

In cazul in care intr-un moment dat din viata decideti sa vindeti firma, trebuie sa fiti constienti ca pretul maxim se poate obtine pentru aceasta numai in cazul in care contabilitatea, pe parcursul anilor, a fost perfect exacta. Sfatul nr. 5 este inseparabil legat de sfatul nr. 6. In cazul in care contabilul este preocupat cu firma Dvs. pe parcursul anului, acest fapt inseamna ca orice caz va fi clarificat si se va putea reactiona in timp util, spre binele afacerii Dvs. Rezultatul va fi un profit maxim in urma vanzarii.

Sfatul nr. 7: Un contabil care va economisi banii Dumneavoastra

Este o sarcina tot mai complicata identificarea unui profesionist care sa fie activ si sa actioneze pentru economisirea mijloacelor Dvs. Pe parcursul procesului de lucru Dvs. va trebui sa luati numeroase hotarari. Capcanele in care cad oamenii nu sunt deloc putine si din acest motiv si persoana angajata este obligata sa va atraga atentia asupra lor.

Trebuie sa acordati o atentie extraordinar de mare cum se respecta toate prevederile legale deoarece proprietarul companiei este persoana care va achita sanctiunile si amenzile in eventualitatea in care sunt impuse de catre stat. Bineinteles, o amenda presupune o incalcare anterioara a legislatiei in vigoare.

Sfatul nr. 8: Amplasare

Locatia este exact atat de importanta cat sunt si restul sfaturilor enumerate mai sus. Cel putin de cateva ori pe luna veti avea nevoie sa va deplasati la contabil in vederea completarii si semnarii documentelor. Nu este un secret pentru nimeni faptul ca in prezent un procent mare din servicii sunt complet automatizate si sunt efectuate on-line, insa nu trebuie sa uitati ca contactul fizic este premiza unor relatii de lunga durata si increderii impartasite.

Respectand cele 8 sfaturi enumerate mai sus, Dvs. va garantati descoperirea unui cabinet de contabilitate care va va lansa spre varf. CONTABIL EOOD din orasul Ruse, Bulgaria este o alegere pe care nu o veti regreta, deoarece puteti conta pe loialitate, profesionism si atitudine in orice clipa.

Acest site utilizeaza cookies. Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati politica de cookie.

Accepta