SC Contabil SRL - Infiintare firma Bulgaria - contabilitate
Monica Vasile : Tel. 0040 763 178 652
Ivo Kutov : Tel. 00359 878 823 677
Email : office@contabil.bg
Adresa
Bul. Tsar Ferdinand nr.2
Ruse, cod 7000, Bulgaria
SC Contabil SRL - Infiintare firma Bulgaria - contabilitate
< Inapoi

Blog

.

Firma în Bulgaria - sediu

20.12.2016

Firma în Bulgaria - sediu

Oferim sediu social pentru firmă în Bulgaria, adresă reală pe teritoriul Bulgariei unde să fie înregistrată firma și se primește toată corespondența

Firma în Bulgaria trebuie să aibă un sediu, o adresă fizică unde să fie înregistrată, unde primește corespondența și unde poate fi găsită o persoană de contact. Sediul nu poate fi o cutie poștală. Sediul trebuie să fie pe teritoriul Bulgariei. La aceeași adresă pot fi înregistrate mai multe societăți.

Orice corespondență, adresată către sediul firmei, se consideră primită. Dacă poștașul sau curierul notează pe plic că firma nu a fost găsită la adresă sau că refuză recepția, aceasta înseamnă că firma de fapt a primit scrisoarea respectivă. Dacă firma nu primește corespondența și dacă Finanțele nu o găsesc la adresă, atunci firma poate fi declarată o firmă "fantomă", iar Finanțele au voie să facă control fiscal în absența ei și să calculeze datoriile firmei singure.

În concluzie, la aceeași adresă pot fi înregistrate mai multe firme, dar este obligatoriu să existe o persoană de contact, o persoană împuternicită în timpul orelor de lucru - între ora 9:00 și 17:30 în fiecare zi lucrătoare.

Noi oferim sediu social pentru firme și nu percepem chirie, deoarece mai multe firme pot fi înregistrate la aceeași adresă, iar noi oricum suntem la birou și nu ne costă nimic în plus să primim corespondența pentru clienți, cu care oricum avem contract de contabilitate.

Acest site utilizeaza cookies. Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati politica de cookie.

Accepta