SC Contabil SRL - Infiintare firma Bulgaria - contabilitate
Monica Vasile : Tel. 0040 763 178 652
Ivo Kutov : Tel. 00359 878 823 677
Email : office@contabil.bg
Adresa
Bul. Tsar Ferdinand nr.2
Ruse, cod 7000, Bulgaria
SC Contabil SRL - Infiintare firma Bulgaria - contabilitate
< Inapoi

Blog

.

Firma in Bulgaria - sediu

20.12.2016

Firma in Bulgaria - sediu

Oferim sediu social pentru firma in Bulgaria, adresa reala pe teritoriul Bulgariei unde sa fie inregistrata firma si se primeste toata corespondenta

Firma in Bulgaria trebuie sa aiba un sediu, o adresa fizica unde sa fie inregistrata, unde primeste corespondenta si unde poate fi gasita o persoana de contact. Sediul nu poate fi o cutie postala. Sediul trebuie sa fie pe teritoriul Bulgariei. La aceeasi adresa pot fi inregistrate mai multe societati.

Orice corespondenta, adresata catre sediul firmei, se considera primita. Daca postasul sau curierul noteaza pe plic ca firma nu a fost gasita la adresa sau ca refuza receptia, aceasta inseamna ca firma de fapt a primit scrisoarea respectiva. Daca firma nu primeste corespondenta si daca Finantele nu o gasesc la adresa, atunci firma poate fi declarata o firma "fantoma", iar Finantele au voie sa faca control fiscal in absenta ei si sa calculeze datoriile firmei singure.

In concluzie la aceeasi adresa pot fi inregistrate mai multe firme, dar este obligatoriu sa existe o persoana de contact, o persoana imputernicita in timpul orelor de lucru - intre ora 9:00 si 17:30 in fiecare zi lucratoare.

Noi oferim sediu social pentru firme si nu percepem chirie, deoarece mai multe firme pot fi inregistrate la aceeasi adresa, iar noi oricum suntem la birou si nu ne costa nimic in plus sa primim corespondenta pentru clienti, cu care oricum avem contract de contabilitate.

Acest site utilizeaza cookies. Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati politica de cookie.

Accepta